After Market Stereo Install Using stock Subwoofer... need help - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-09-2007, 23:21   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 7
After Market Stereo Install Using stock Subwoofer... need help

Low Down
2001 Explorer Sport 4.0l
Pioneer 6disc in-dash with factory sub

I'm installing an after market in-dash dvd player, i've got everything working but the sub, the wiring diagram here shows J2 as controlling the sub, what i dont know how to hook up is pins 3 and 4 which indicate 3 - SW Audio Shld and 4 - SW e/cld. Can someone please tell me which wires to splice those two into so that I can have the little thump back in my trunk LOL. Thanks

Steve
sstroud is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-10-2007, 12:55   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 7
Re: After Market Stereo Install Using stock Subwoofer... need help

Any help is greatly appreciated, anyone?
sstroud is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2008, 18:12   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3
Re: After Market Stereo Install Using stock Subwoofer... need help

you can buy a harness that plugs into the wire harness, makes it a snap to hook up woofer. 70-5522 SUB-PLUG FOR 2003-UP FROM PREM;
wgm5286 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 11:37.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.