Help with Explorer codes - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-03-09, 05:57 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Help with Explorer codes

I have a 1993 Explorer XLT that spits and sputters when its cold and has a loss of power. After about 5 minutes of running its not as jumpy but the check engine light comes on. I did the self test with a paper clip using the check engine light and heres the codes I got...

KOEO 111,157,177
KOER 116,137,538

Code 157 says MAF Sensor Circuit Open. I got a sensor from the junkyard and still does the same thing. Would a bad sensor throw all these other codes?

andy21918 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome