Idiot light issues - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-16-08, 02:33 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Idiot light issues

The wife has an 04 explorer that keeps throwing idiot lights. The first one came after the alternator crapped out. Now the batt light comes on every 15 minutes or so letting me know to "check charging system." It's been about 3 weeks since I changed the alt and batt, I think the charging system is working as the car continues to start when told to do so. Also, the check engine light comes on sporatically, which is usually an O2 sensor. No biggie, but code scanners won't link to the vehicles computer to tell me exactly where the prob is or let me erase dtc's. Anybody able to offer any words of advice. I'm used to my knuckledragging, cave wall art painting 96 Powerstroke, not these damn intelligent cars.

macyoilburner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome