Is This My Rear Blower Resistor Module? - 04 Mountaineer - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-17-2008, 21:55   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 21
Is This My Rear Blower Resistor Module? - 04 Mountaineer

My rear auxillary HVAC blower only works on high, so is this the 4-pin module I should replace on my 2004 Mountaineer from the interior tailgate area on the driver's side? With the module unplugged, the blower still works on high ... so I'm not sure.

Also, I can't find any info using Google on this Ford part number 2L2H-19A706-AA (as stamped on the module).

Any help or suggestions would be greatly appreciated ..... Thanks







RRod is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 07-18-2008, 15:30   #2 (permalink)
Registered User
 
mralex714's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 20
Re: Is This My Rear Blower Resistor Module? - 04 Mountaineer

Yes it is.
mralex714 is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2008, 10:55   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2
Re: Is This My Rear Blower Resistor Module? - 04 Mountaineer

I have a 2002 Mountaineer AWD. It does not have rear controls, only in the front. The fan only works on high, and everybody has said it's the resistor. The problem is that all of the schematics show the resistor behind the glove box, behind the 4X4 module, and it just isn't there. 2 weekends searching for this thing have produced nothing but frustration. Any help is GREATLY appreciated.

Thanks - Ovalboy.
ovalboy is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 22:22.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.