New to FF. Am I posting in the right place. 95 Explorer O/D Probs. - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-08-06, 01:11 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Tucson, AZ
Posts: 2
New to FF. Am I posting in the right place. 95 Explorer O/D Probs.

Hi All, I am new to FF or any Forum for that matter. I own a 95 Explorer and have some problems with O/D off light flashing. History of truck: Recently rebuilt the transmission due to main seal leak. While I was putting transfer case back in and broke the speed sensor. Drove the truck home that way and speedometer, odometer and trip meter did not work. Also it would not shift into O/D. So I replaced the speed sensor and this seemed to fix it until today. On the way to work I was moving about 65 mph and just cursing (not on the gas) and trans seamed like it wanted to shift from 3rd to 4th with a pulsing feeling. Then the same thing on a slower road (45 mph) pulsing going uphill then O/D light started flashing and trans would not go into 4th. Any suggestions would be appreciated. If I posted in the wrong place, please let me know as I have never been on any forums. Thx, Mark

firetruckin74 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome