stereo wiring problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-30-06, 08:22 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Question stereo wiring problems

My cousin has a 96 explorer for which he has a new cd player. it will power up, but he is not getting any sound from the speakers. The clip that has all the factory speaker wires running to it has been cut off at this point, so they will be spliced to the wires coming out of the cd player. The problem is that even after he ran the ground wire to the ground for the cd players power he is not getting any sound from the speakers. Wondering if anyone has any ideas, or wiring color codes, or SOMETHING. Thanks,
Tim

 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome