Thumping noise comming from left rear - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-16-2005, 17:30   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1
Thumping noise comming from left rear

Help- I have a thumping noise coming from the left rear of my 2002 Explorer. It is in the rear air system and it sounds like it is right where the freon lines run into the fan housing. I can feel the thumping on the outside of car and on the inside panels. By placing a long screwdriver on the housing and pressing my ear to it, it sounds like a small motor that is running very slow. I have unplugged everything back there ( I think anyway). And also it is there only when the ignition is in "run" and it makes no difference if the air is off/on.

Any suggestions?
Jim Allen is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-15-2005, 17:22   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 4
Re: Thumping noise comming from left rear

Quote:
Originally Posted by Jim Allen
Help- I have a thumping noise coming from the left rear of my 2002 Explorer. It is in the rear air system and it sounds like it is right where the freon lines run into the fan housing. I can feel the thumping on the outside of car and on the inside panels. By placing a long screwdriver on the housing and pressing my ear to it, it sounds like a small motor that is running very slow. I have unplugged everything back there ( I think anyway). And also it is there only when the ignition is in "run" and it makes no difference if the air is off/on.

Any suggestions?
bad blend door motor or feet/face motor easy to replace approx 60.00 for part from ford.
jerry345 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 08:17.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.