wont start - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator Forum for discussion of the Ford Explorer, Ford Explorer Sport Trac, Mercury Mountaineer and Lincoln Aviator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 09-20-07, 06:13 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 1
wont start

i have a 1991 explorer and the starter went out..i ordered a new one and put it one..but it still wont start..so i took the battery to get it tested and the battery was fine..what else could it be..when i first put the new starter on and tried to start it,everything came on but went backe off.

grandberry is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 09-20-07, 07:09 PM
Always the student
 
thefonz's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,738
Re: wont start

Check all connections and check starter solenoid.
thefonz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Explorer | Ford Explorer Sport Trac | Mercury Mountaineer | Lincoln Aviator


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome