3.0 EVR (vacuum regulator) not operating - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-17-05, 12:09 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1
confused 3.0 EVR (vacuum regulator) not operating

Hi Folks:

I'm trying to pass Cali smog with an 87 Sable 3.0 and the EVR (vacuum regulator) isn't getting it's ground trigger when the r's increase (voltmeter shows 3v constant under all rpm's). Does anyone have an idea what I should check next? Is there another sensor that tells the ECU when this should occur? Thanks very much in advance for your knowledge. Markus
drumbndrumber is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > V6 and Hot4 Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Air con vacuum dramas ballmead General Tech 2 02-01-05 04:54 AM
'88 F-150 5.0L 4X4 - EGR not getting any Vacuum bigolow Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel 1 11-26-04 08:58 AM
EA vacuum tank broken xr6t General Tech 8 02-05-04 10:25 PM
vacuum leak with map sensor setup daza_mate Interior | Electrical | ECU 0 12-31-03 05:34 PM
vacuum gauge 347 Windsor Tech 2 12-17-03 05:46 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome