Electrical Woes - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-19-05, 08:00 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Oct 2005
Posts: 2
Question Electrical Woes

The wife has a 2002 eSCAPE WITH ABOUT 42,000 MILES. About a week ago, she said the battery light on the left side of the cluster stays on for a while, & comes on at different times. I checked battery voltage after a cold start, & the light didn't go out as it should, (even when RPM's increased). It was about 13.8 volts. I turned the lights, heater, wipers, etc on, but voltage didn't drop as if the alternator wasn't keeping up. Now I'm puzzled. The belt is tight, with no slippage. Any suggestions would be greatly appreciated.usersuper1@msn.com
usersuper1 is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > V6 and Hot4 Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome