Intake messes with computer - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-31-05, 10:13 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Jan 2005
Location: Georgia
Age: 30
Posts: 1
Intake messes with computer

Last summer, I got staight pipes put on my 4.0 ranger. Then, last semester around November, my Engine light came on. The codes read that my system is too lean on bank 1 and 2. I took out the o2 sensors, cleaned them, put them back in and had my computer reset. The light stayed off for about 4 weeks. It came back on with the same codes. I got and intake for christmas also, and ever since then I still have the same System too lean codes. Is this something i am gonna have to live with? Thanks a lot.
welsfish is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > V6 and Hot4 Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intake noise Bangers Inline 6 Tech 5 01-30-05 04:51 AM
Suggestions needed re: intake plumbing 4.9 EF Futura Superchargers | Turbos | N2O 6 11-21-04 08:48 PM
5.0 Intake Vac question. MusPuppis Ford Mustang Forum 0 11-21-04 05:21 PM
replacing upper intake manifold MKII240T Windsor Tech 38 06-18-04 08:20 PM
computer jokes HSE2 The Pub 1 01-25-02 01:15 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome