starting problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-19-06, 07:41 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
starting problem

i have a 93 escort and this morning i went out to start it and the car wouldn't turn over with the key. it usually does this once in a while but i will let the clutch up an depress it again and turn the key and it starts right up. well today i went to push the clutch back in and the starter engaged and started turning the engine over. i traced it to an inhibitor switch and when i pressed the tab into the switch the engine would turn over. Anyone ever had this happen? or know what is the problem. thanks
4doorscort is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > V6 and Hot4 Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome