STILL having F250 trouble/glow plugs - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-23-07, 02:59 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Jan 2007
Posts: 3
STILL having F250 trouble/glow plugs

posted before about my 86 F250- NEED HELP!!!!!!!!!!!!

I replaced the relay and finsihed replacing the glow plugs today- put the electrical slips back on properly, reconnected the battery cables, went to try to start and have the same problem. the indicator for the glow plugs doesn't come on.

the fusible link is fine (at least, based on what I've been told for how to check it). what is this 30 amp fude I am eharing about? where is it how do I check it/replace in hades do I fix this thing????????????

I have a trip I have to make this weekend- Please let me know what to do.

recap problem-
won't start, warmup/indicator lights for glow plugs won't come on. they were flashing on and off the day before this happened. there are NO diesel shops anywhere near me (closest in about 30-35 miles away so I can't tow it there either.
BK Akitas is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Diesel Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome