2001 Escape Transmission Speed Shaft Sensor Circuit Malfunction - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Escape | C-MAX | Mercury Mariner Forum This forum is for discussion of the Ford Escape, C-MAX, the Ford Escape Hybrid and the Mercury Mariner.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-25-11, 08:15 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
2001 Escape Transmission Speed Shaft Sensor Circuit Malfunction

My 2001 Escape V6 Auto 4X4 is displaying the code P0715 Transmission Speed Shaft Sensor Circuit Malfunction. Has anyone changed this sensor? Where on the Tranny is it located?
WentworthSales is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-03-12, 08:40 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Re: 2001 Escape Transmission Speed Shaft Sensor Circuit Malfunction

HI, I am new to this sight. I have a 05 Escape XLT 4X4. The Ck engine
light code was PO 743, and the machinic sais that the problem was a bad shift package. I an wondering if it was the sane problem you had. I would like to know how you repaired it and where is this part.

Thanks in advance

Del delf360@yahoo.com
Delf360 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Escape | C-MAX | Mercury Mariner Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome