Front defroster not working - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Escape | C-MAX | Mercury Mariner Forum This forum is for discussion of the Ford Escape, C-MAX, the Ford Escape Hybrid and the Mercury Mariner.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 10-04-13, 11:25 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Front defroster not working

I have a 2011 Ford Escape.The front window defroster won't work.All of the other areas work.Dealer said it was the plenum,and it would be $700.00 just to take the dash off.Does anyone know how I can fix this?I live in the mountains,and it's snowing now.I need my defroster.Thanks.

ted01 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-05-13, 06:46 AM
Dazed and Confused
 
CatSkinner's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Upstate New York
Posts: 5,673
Re: Front defroster not working

Not sure how much of a difference it makes, but year?

Chewing on asphalt and drinking dinosaur wine
CatSkinner is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Escape | C-MAX | Mercury Mariner Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome