01 expedition fuel p;roblems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-09-10, 04:33 PM Thread Starter
Registered User
 
joshwatts's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 10
01 expedition fuel p;roblems

i have an 01 expedition 5.4L, i ran it out of gas about a month ago and since then my gas mileage has decreased significantly. i think one of the injectors is clogged but not real sure on how to remove them to clean the injectors. any advice would be greatly appreciated!

Josh
joshwatts is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-09-10, 09:10 PM
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 10,281
Re: 01 expedition fuel p;roblems

There's no easy way to clean them. You can try running an aerosol cleaner through the test port. Try cleaning the MAF with MAF cleaner. It could just be cooincidental that it started the poor mileage and could have before the gas problem. Running them low on gas puts excessive wear on the pumps.

Bert
Bert is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome