03 EB Seat Heater Problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-13-2009, 18:53   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
03 EB Seat Heater Problem

Hello-

The passenger side seat on my Expy is not working. The light on the dial comes on. But, hit the switch to get heat/AC, nothing happens. Ordered a new switch from dealer. Same result. All other seat functions work fine. Any ideas from anyone?
__________________
"I usually golf in the low 70's. After that, it just gets too hot".
'03 Expedition E.B.
sappel138 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-18-2009, 20:17   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 10
Re: 03 EB Seat Heater Problem

neither of mine work, the lights on the dial does come on but then nothing else...i have an 03 nav...not sure how to test it to figure out what the problem is
navigator19 is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2009, 15:07   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 10
Re: 03 EB Seat Heater Problem

same problem with my 03 nav, any luck?
navigator19 is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2010, 11:37   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 6
Re: 03 EB Seat Heater Problem

You can start with checking the filters under the seats, if those are clogged up you will not get any heat/AC.

Next you can remove the filters and make sure the fan under the seats are working.

did you check fuses?
Attached Images
File Type: jpg seatheat.JPG (31.9 KB, 15 views)
VampyreLegion is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 06:23.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.