03 Nav Windshield Washers Not Working - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-04-2012, 22:11   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
03 Nav Windshield Washers Not Working

My windshield washer stopped working. I checked the fuses and they were good. I don't hear the washer motor when the pump is activated. The wipers come on, but no washer fluid is sprayed out. Does anyone have any procedures for troubleshooting this particular problem?

Thanks,
P1000
proton1000 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-05-2012, 04:03   #2 (permalink)
Moderators
 
Join Date: Apr 2007
Location: Scotland
Posts: 10,054
Re: 03 Nav Windshield Washers Not Working

Check you're getting power to washer pump .If so , and not operating , knackered pump.
R.S.LOGAN is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 09:15   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 14
Re: 03 Nav Windshield Washers Not Working

If the pump is working check the hoses for any breaks they can become brittle from the washer fluid. If there are no broken hoses and the pump is working properly a plugged hose can be the issue also. Compressed air can blow that stuff right out.
plyr503 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 10:47.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.