08 Expedition Weird Electrical Problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
» Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2014, 19:53   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 1
08 Expedition Weird Electrical Problems

Having intermittent electrical issues while on the road. A Ford shop looked at these yesterday for several hours but could not re-create, so sent me on my way. But today, they're more persistent.

With car stopped, we opened LR door, then these things happened
-- Left running board deployed, then immediate retracted.
-- Could not lock doors from switches on either front door or from remote.
-- Hazard lights began to flash and we could not turn them off.
-- Got “right door ajar” message, door had been opened, but at that time it was fully closed.
-- Couldn’t release shift lever from Park position.
-- Map lights started flashing; hazard lights are still flashing.
--Rear lift gate would not open from dash button or with remote.
--After unloading wheelchair, the switch at left rear interior would not operate to close liftgate.
-- Tinkered around, and did something so hazard lights would turn off to save battery overnight. Wish I could remember what it was.

Any suggestions where one might start looking? Or if there's something I could disable temporarily? The car runs fine once I can get it in gear, but I'm wary of turning it off until I reach my destination.

Any help appreciated. Thanks!
skiwy is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-09-2014, 07:42   #2 (permalink)
Dazed and Confused
 
CatSkinner's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Upstate New York
Posts: 3,571
Re: 08 Expedition Weird Electrical Problems

It almost sounds like something is going wrong in the security portion of the truck.
__________________
'Scuse me, while I scrape this Honda outta my treads.
CatSkinner is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 14:25.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.