2003 expy eddie bauer 19k miles Condensor gone - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-23-2007, 13:15   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1
2003 expy eddie bauer 19k miles Condensor gone

I just brought my 03 expy eddie bauer in for ac service. It has 19k miles on it. Low I know we only really use it for long trips. My question is what would cause the condensor to go in such a short time. The shop said there is a leak. Can someone shed some light on this for me. Very angry that this is costing me 800 to fix.

roger
rog2867 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-23-2007, 19:18   #2 (permalink)
Registered User
 
RickMN's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 231
Re: 2003 expy eddie bauer 19k miles Condensor gone

Did the shop say anything about corrosion around the leak? Has the car ever been in an accident? Lastly, since the condenser sits right up front before the radiator, it catches all the road grit and stones. Ask to see the old condenser and have them show you the leaking point. That's the only way you'll find out.
__________________
I'm a retired ASE Master/L-1 Technician. I still keep current with the latest automotive technology. Visit my blog for cool articles and TSB's: http://www.ricksfreeautorepairadvice.com/
RickMN is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 09:35.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.