2006 Nav - Right side speakers not working in radio mode - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-07-2010, 06:07   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
2006 Nav - Right side speakers not working in radio mode

I have a 2006 Navigator and the right side speakers do not work while in radio mode, but work with CD and DVD. Any ideas what is causing this?
tgevans1 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-07-2010, 07:06   #2 (permalink)
Registered User
 
Hamfisted's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: South Florida
Posts: 56
Re: 2006 Nav - Right side speakers not working in radio mode

Quote:
Originally Posted by tgevans1 View Post
I have a 2006 Navigator and the right side speakers do not work while in radio mode, but work with CD and DVD. Any ideas what is causing this?

Are you the original owner of the vehicle? Has it always done this or is this something new? Do you have the owners manual? If not you can download it here: http://www.motorcraftservice.com/pub.../06navog2e.pdf .

I guess you've tried the "Balance" settings on the radio?



- Mike
Hamfisted is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2010, 11:28   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
Re: 2006 Nav - Right side speakers not working in radio mode

The owners manual does not discuss anything about it. I have tried adjusting the balance controls. It has not always done this.
tgevans1 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 02:37.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.