98 expedition power locks not working. - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-18-13, 01:09 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
98 expedition power locks not working.

I've checked all the fuses and relays, and they are all in working condition. The 30 amp fuse is good. I do not know what could be the problem any suggestions would be greatly appreciated. Thanks in advance.

klogan711 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-18-13, 06:57 PM
Dazed and Confused
 
CatSkinner's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Upstate New York
Posts: 5,863
Re: 98 expedition power locks not working.

Are you talking from the door switch or the fob?

Ever notice that there's so many high performance parts available for GM products?

Did you ever think that maybe they NEED them?
CatSkinner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome