99 Eb Expedition Ignition Problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
» Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2004, 14:50   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Question 99 Eb Expedition Ignition Problem

I own a 99 expedition 5.4 L engine. I just started to have some starter problems with it. When the engine is running the starter kick's in as if I was turning the ignition switch. This makes a loud noise, because the starter is trying to engage but the engine is already running. I removed the starter and had it checked and Autozone said nothing was wrong with it. I replaced the ignition module and the ignition switch and its still doing the same thing. Also the problem is not very consistent.
Has anybody had the same problem I'm seeing. I would appreciate your prompt responce.

Thank you,


Sergio
snunez is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-27-2004, 20:25   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Age: 48
Posts: 3
Re: 99 Eb Expedition Ignition Problem

I realize this thread is old but, does this happen within a few seconds of it starting? If so, does it sound like a loud grind. I have this problem that I just described. I shook it off as being anoying more than a problem. Have you heard different?

Eddie
Eddie Kamin is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP! Persistant problem with the EB :( Brent79 General Tech 19 10-18-2003 01:25
03 EB Expedition load leveling issue steve0357 Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum 3 09-17-2003 18:10
'00 Expedition Rear Wiper problem Benzaholic Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum 3 08-10-2003 09:52
Look beyond its size to judge Expedition Stacy94PGT Ford Worldwide News 0 10-27-2002 21:44
Ford said to fix Expedition problem RPO83 Ford Worldwide News 0 07-09-2002 20:59

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 03:48.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.