Electrical matter in '01 Expedition. - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-09-06, 11:23 AM Thread Starter
Registered User
Join Date: Jul 2004
Posts: 5
Electrical matter in '01 Expedition.


We have a 2001 Expedition, and have now found that none of the four cigarette/power outlets are working. We bought the vehicle used, about a year and a half ago, and one of the two front-panel outlets didn't have power - but all of the others did. A check of the fuses proved that all was fine, with them. I can't afford, at this time, to pay for an electrical rundown - for the purpose of isolating the problem, but would really like to get them working (primarily, to have a source of power to charge my cell phone while in transit). Would someone have an idea as to what else I might be abkle to check?

Any help, here, would be much appreciated.


NLAlston is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome