Exp. 06 Electronic 4WD - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-29-07, 11:01 AM Thread Starter
Registered User
salukitd's Avatar
Join Date: Dec 2007
Location: Maryville, MO
Posts: 1
Exp. 06 Electronic 4WD

Hello All,

Just purchased an 06 Expedition and we really like it...other than the mileage !!

We've had it for a little over a week and at first I was able to switch to and from 4wd and a small icon (noting that I was in either hi or lo 4wd) would appear in the console display. While we were at family for the holidays, our niece backed out of the garage and into the right from corner of the vehicle doing a fair bit of damage (no steel, just plastic)...ever since that, when I switch to 4wd, the icon does not display, nor do I believe I go to 4wd. I don't think my Exp. was hit *that* hard, but could something like this disable the 4wd?

Any thoughts are welcome!

salukitd is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome