Help! Fogs NOT working... - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 09-21-11, 02:20 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
Help! Fogs NOT working...

I have a 97 Expedition XLT 4.6L and I recently installed HID's in the fog lights. 1 was flickering for some reason (perhaps a defect with the ballasts) but then it worked well for a few days. Now, neither of the Fog Lights work. I turn on the switch but they don't light up. The FOG fuse under the steering wheel appears to be good. I tried to put my original bulbs back in and they don't light up either!

What could it be?
Is there a specific relay that controls the fog lights?

Please help!

Waldemar
wgordils@yahoo.com




Attached Images
File Type: jpg IMAG1020.jpg (98.8 KB, 0 views)

LQQKING FOR Chrome Rear Bumber Guard & Exterior Parts. Email me what you have:
wgordils@yahoo.com
96max2fast is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 09-21-11, 08:26 PM
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 10,298
Re: Help! Fogs NOT working...

There is a relay for them. Check diagram #16. | Repair Guides | Wiring Diagrams | Wiring Diagrams | AutoZone.com

Bert
Bert is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 09-22-11, 09:39 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
Re: Help! Fogs NOT working...

Quote:
Originally Posted by Bert View Post
There is a relay for them. Check diagram #16. | Repair Guides | Wiring Diagrams | Wiring Diagrams | AutoZone.com
Thanks for that... wouldn't know which relay it is though, cause they are not numbered... grrrr

LQQKING FOR Chrome Rear Bumber Guard & Exterior Parts. Email me what you have:
wgordils@yahoo.com
96max2fast is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome