Mach Audio System Sub Problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 06-06-05, 03:28 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jun 2005
Location: Massacusetts
Posts: 1
Mach Audio System Sub Problems

The sub in my 2001 Expedition stopped working but the door speakers are working fine. There is no information about the sub anywhere in the manual. Are there any reset buttons or fuses that can cusing the problems?? Any help would be appreciated. Thanks!

Romiz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 06-06-05, 05:31 PM
god
Registered User
 
Join Date: May 2005
Location: Baltimore
Age: 30
Posts: 11
Re: Mach Audio System Sub Problems

there has to be a fuse somewhere, i dont know anything about that because my sounds system is 100% aftermarket
god is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-07-08, 03:44 AM
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Re: Mach Audio System Sub Problems

I drive a 03 Escape Limited and it has the same problem,fuses are fine,ven I put brand new fuse in it.Would any one help?Much appreciate!!
superid111 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome