Newbie with problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-25-05, 03:12 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Jan 2005
Posts: 1
confused Newbie with problem

I am new to the forum and i have a problem with my 2000 Expedition. When I am at highway speeds in overdrive and i give it a little gas the engine feels like it is missing but when i give it enough gas to downshift it is fine. I changed the plugs and boots but i am wondering if it might be a tranny problem. It is a 4.6 with 67000 miles. Thanks in advance.
Wag_it50 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 09-02-05, 09:00 PM
Registered User
Join Date: Sep 2005
Posts: 7
Re: Newbie with problem

Any check engine lights? Any aftermarkey modifications? Come on noob, details
stang99x is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2004 Ford Escape liftgate problem and steering column problem macollin Ford Escape | C-MAX | Mercury Mariner Forum 0 09-23-04 08:27 AM
87 Bronco-Fusible link problem, maybe? HELP ladyferricher Ford Bronco Forum 1 09-14-04 10:16 PM
Problem with alternator belt Blindin Inline 6 Tech 1 08-22-04 05:59 PM
Steering/wheel alignment problem mike98AUXR6VCT Suspension | Wheels&Tires | Brakes 10 04-23-04 05:33 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome