re: 2000 Lincoln Navigator running too lean - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-02-09, 05:47 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
re: 2000 Lincoln Navigator running too lean

I have a 2000 lincoln navigator that is running rough at idle speed. The check engine light is on and is showing too lean a mixture on both banks. I recently replaced all 8 injectors, fuel filter, pcv, and upper plenum gaskets, still no difference. I tried swapping maf sensor with another navigator i have that made no difference either. I checked and replaced an elbow that was bad at tb that connects to the pcv tubing, still nothing. Anyone have any suggestions, i am going crazy on this one.

abking22 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-02-09, 05:55 PM
Administrator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Arkansas
Posts: 6,815
Re: 2000 Lincoln Navigator running too lean

Moved to the Ford Expedition | Lincoln Navigator Forum
jwko is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome