Rough idle; Enging or Tranny Problem??? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-03-09, 02:18 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Rough idle; Enging or Tranny Problem???

Hello everyone,

For a few months now my 2000 Linc Navi. has been acting up around 50mph especially when climbing or I need to pass someone on the highway. It feels like a breif power loss almost like a misfire or a pulling in the transmission. I had a mechanic check it out last week and he said it was in need of new spark plugs and seals and a new boot connector. Once that was done he cleaned out the intake and said he reset a few things and had to drive it from 0-30mph a few times etc etc. and it could act funny for a week or two. Well a week has passed and the pulling feeling has only gotten worse, now i can feel it when backing out of the driveway or around town which had never been an issue.

Any suggestions or ideas????

Thanks everyone!

fernman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-09-09, 07:54 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 17
Re: Rough idle; Enging or Tranny Problem???

What about one of the coils? I've had coils go out suddenly and somewhat slowly (before they go completely).
gjensen is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome