starting problems 99 expedition - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum Forum for discussion of the Ford Expedition and Lincoln Navigator.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 02-23-06, 02:50 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
starting problems 99 expedition

recently, i have to start my truck 2-3 times before it turns over, what could be the problem.

 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-02-06, 06:40 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Tioga, LA, USA
Posts: 148
Question Re: starting problems 99 expedition

Need more info...be more descriptive...be more particular. Have you hooked it up to an engine code reader? Have you done anything to it recently? How old is your battery?
redneckf150 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 04-16-06, 09:14 AM
Frustrated EXPY owner
 
Goliath's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 18
Re: starting problems 99 expedition

Sounds like the Idle Air Control. Do some research. If that's what it is, it's fairly cheap to replace.
Goliath is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Expedition Forum | Lincoln Navigator Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome