Expedition ABS light going on and off? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Suspension | Wheels&Tires | Brakes Sponsored by: Discount Tire Direct

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 09-01-04, 11:04 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1
Expedition ABS light going on and off?

Guys,

ABS light on my 99 Expedition keeps going off. Have new brakes on front and back. What is tripping this? Is there a sensor or something that needs to be replaced. Is this serious. All the manual said was to have it serviced. I don't want to get taken for a sensor or something. I checked the FAQs and nothing came back

Thanks for all your help,

Fordgurl
fordgurl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Suspension | Wheels&Tires | Brakes
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome