93 clubwagon wont start - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Vans and Mini Vans | Ford Aerostar | Ford Freestar | Ford Galaxy | Ford Windstar Forum for discussion of all Ford Vans and Ford Mini Vans such as the Ford Aerostar and Ford Freestar.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 10-21-09, 03:21 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
93 clubwagon wont start

i have a 1993 clubwagon xlt that wont start. i got off a work one day and started the car i put it in reverse and the car died on me and would not start after that.

clubwag93 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-21-09, 03:34 PM
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 10,316
Re: 93 clubwagon wont start

When you turn the key to the on position, do you hear the fuel pump come on for a few seconds? You can turn it on over and over again to listen. It will only stay on for a very short time if the fuel pump is working. Does it have spark when cranking?
Bert is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 10-30-09, 03:00 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 88
Re: 93 clubwagon wont start

Sounds like what the Windstar did to me. Worked on everything that I could think of and it turned out to be a really rusty fusable link under the hood in the distribution box. Replaced that and have had no issues starting again.
sgilbert14 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Vans and Mini Vans | Ford Aerostar | Ford Freestar | Ford Galaxy | Ford Windstar


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome