2001 f150 s/crew running lean bank 1 - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel Forum for discussion of the Ford F100, F150, F250, F350, Superduty and Diesel trucks.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 03-08-09, 07:28 PM Thread Starter
Registered User
 
bkmurray98's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 55
2001 f150 s/crew running lean bank 1

i have a scan tool my truck is missing under load i get code P1549 and it also says too lean bank 1.any info on what sensor i have to change would be greatly appreciated

bkmurray98 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-09-09, 09:23 AM Thread Starter
Registered User
 
bkmurray98's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 55
Re: 2001 f150 s/crew running lean bank 1

got it figured out after a lot of screwing around.i had 2 coil packs gone on cylinders 3&4.nothing 200 bucks cant fix
bkmurray98 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome