85 f150 running bad - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel Forum for discussion of the Ford F100, F150, F250, F350, Superduty and Diesel trucks.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-24-2007, 12:33   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Question 85 f150 running bad

I have the 302 (5.0) with efi and noticed fuel leaking out on the passenger side fender. found out that my fuel pressure reg. was bad and was leaking fuel into the vacume lines. I replaced the regulator and it still ran bad especially when a load was put on the engine. I popped the vacume line to the regulator and it was throwin out fuel. THANKS OREILEYS. I went and got a new one and just put it on and now its still running extremely bad. it will first start up real good and idle well until I put it in drive. after a few minutes everytime i stop the engine sounds like its bout to die and when i give it gas it does die or gets really close to it. HELP PLEASE.
.
boto is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-24-2007, 12:42   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Re: 85 f150 running bad

Also the engine was rebuilt not to long ago. secondly the transmission recently slipped on me so i immediately towed it home so i wouldnt damage it anymore and eversince then it hasnt slipped again? I had a friend look at it and he noticed how hard my gas pedal was and immediately brought up a tv cable or something. its connected to my tranny and then goes to where my throttle cable hooks up. he said there could be something hanging it up in the tranny.... dont know if the two problems could have anything to do witheachother im only a begginer mechanic on a low budget so im lost. any advice will help thank you.
boto is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 02:40.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.