86 F-150 Electrical problems? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel Forum for discussion of the Ford F100, F150, F250, F350, Superduty and Diesel trucks.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-19-06, 02:40 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
86 F-150 Electrical problems?

I have a 1986 F-150 the alternator was bad, replaced with new. On first test drive, the truck lost all power. Battery is fully charged, but no power to the fuse panel at all. All fusible links at the solenoid are good. Alternator is hooked up right, as it has plugs and couldnt be hooked up wrong. Ani ideas? Anybody know were the the power runs into the fuse panel, and is there another fusible link or fuse somewere else? All of the battery terminals ect are good. Thanks

 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome