92 F150 Not Charging - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel Forum for discussion of the Ford F100, F150, F250, F350, Superduty and Diesel trucks.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-30-2006, 12:55   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 9
confused 92 F150 Not Charging

I recently brought a 92 f150
When i got it. the odometer didnt work i put in a new cluster and body control module.
but thats not the problem. the truck will not charge at all. I put a new alt and seloinoid but still no good. I took the alt to a shop and had it tested. the charge and amps were fine.I have also checked every wire and connector from end to end. also checked every fuse link every thing looks good. i pulled the starter and cleaned all connections. put in a new new battery. the gage inside the truck is below normal.if i turn on any thing the gage goes down.
i pulled every fuse and relay while running to check for shorts still nothing.
once the battery is dead the truck is dead. but when you put a jump on it the gage reads normal so i know the gage works.
im missing something but what please help
bodyhunter62 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-30-2006, 15:38   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 9
Re: 92 F150 Not Charging

the truck has a 5.0 also forgot to put in
bodyhunter62 is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2007, 12:44   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Re: 92 F150 Not Charging

Had The Same Problem On A 96 Replaced Alt. Starter Bat. Everything Still Wouldn't Hold A Charge Ended Up Being One Of The Small Clips That Connect To The Alt.. Comething Small Like That Is Worth Checking.
locofritz is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 10:57.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.