93 4.9L dies after start - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel Forum for discussion of the Ford F100, F150, F250, F350, Superduty and Diesel trucks.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-28-07, 04:56 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
confused 93 4.9L dies after start

Ok so i got 1993 ford f150 4.9L 2WD. This truck hasn't ran in a year.so i did that basic tune up.air filter, pvc,plug,wire,cap,rotor,fuel filter. I got it started but doesnt like to stay running at idle. If i keep my foot on the gas it stays running. So I did a computer code check on it. came back with a bad EGR. so I replaced it and still has the same problem. so check my vacuum hose found one bad one and replace it check the IAC. every thing good. so i check all my vacuum lines but the one off the fuel pressure regulator line leak gas all over. i dont know much but cloud that be a problem. or is there some then as that cloud be wrong that i am over looking. thanks
static585 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome