93 F250 stalls after short time running - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel Forum for discussion of the Ford F100, F150, F250, F350, Superduty and Diesel trucks.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-23-04, 04:51 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Dec 2004
Age: 66
Posts: 1
confused 93 F250 stalls after short time running

Hi all: New to this, but here goes. I have a 1993 ford 4x4 with a 351. Used plow truck. Used only for about the property. Issue is that it will start, but after a short time starts running very rough then eventullay dies. Happens ONLY in cold weather.... when plowing. I have replaced the cap, rotor, wires, and even the ele. module on the rotor.. all to no avail. I need some advice of most likley things it could be.. Got any ideas?

Steele is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
93 Ranger 4.0L running hot on highway Mike1968 V6 and Hot4 Tech 4 05-15-04 02:37 PM
Territory Launch (Comprehensive) RPO83 Territory 25 05-03-04 04:56 AM
95 f250 not running well mtx1 Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel 4 01-18-04 03:18 AM
93 taurus 3.8 running rough crappy93taurus V6 and Hot4 Tech 3 08-30-03 06:05 AM
Vehicle History russellw The Pub 4 07-08-02 11:10 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome