brake pressure non existant when engine running - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel Forum for discussion of the Ford F100, F150, F250, F350, Superduty and Diesel trucks.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-24-07, 09:07 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 3
brake pressure non existant when engine running

seems all my signal issues cept the obvious damaged fender fixture stem from the brake pedal not fully returning...ie brake lights stay on preventing other signals from working unless i lift the pedal the rest of the way. odd thing is my pedal responds with good pressure and normal return when the motor is off, but I lose ALOT of pressure ie I have to depress the pedal almost to the floor before the brakes engage and I feel any resistance and theres no pressure to return the brake to its original position. whats going on? main resevoir in the MC is full. lines all look good

metalbender is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome