Exhaust smell in cab - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel Forum for discussion of the Ford F100, F150, F250, F350, Superduty and Diesel trucks.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 11-30-11, 10:01 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 34
Exhaust smell in cab

I have a 1995 F150 (6cyl, 5sp) with 245K miles.
I have been smelling an exhaust smell, especially when I start the engine.

Is there something under the hood around the engine that could be leaking? I do not hear any strange exhaust noises. My muffler has a hole or two but its not loud and its several feet behind my cab anyway.

skid2964 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 11-30-11, 10:26 AM
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 10,326
Re: Exhaust smell in cab

I'd check for wire harness and cable boots in the firewall. One may have come dislodged. Does it smell right away?

Bert
Bert is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 11-30-11, 10:58 AM
Moderators
 
R.S.LOGAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Scotland
Posts: 14,897
Re: Exhaust smell in cab

Possibly pcv / hose leaking ?
R.S.LOGAN is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome