f350 auto hubs quit working - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel Forum for discussion of the Ford F100, F150, F250, F350, Superduty and Diesel trucks.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-20-2008, 20:26   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
f350 auto hubs quit working

working on a 2000 f350 4x4 w/auto hubs they work good in manual,the right one will not build up vacume. i put the hub from the other side and same thing.. why deos the vacume leak, is it hard to repair. Clayton A
ekauto is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-21-2008, 10:54   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 37
Re: f350 auto hubs quit working

I't can be a pain in the ass if its the hub seal, i would suggest taking them out and put manual hubs in. you'll never have any more problems
gmaier is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2008, 11:03   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
Re: f350 auto hubs quit working

thanks for your imput you know how these people are, the want it to work with the dash button,but dont want to pay $$$ for the convenance of it. thanks Clayton
ekauto is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2008, 20:14   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 37
Re: f350 auto hubs quit working

you may want to check the orings seals on the hubs them selves they say to replace them when you pull the hub but now one ever does, that could be the cause of your problem
gmaier is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 17:59.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.