problems with 4x4 - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel Forum for discussion of the Ford F100, F150, F250, F350, Superduty and Diesel trucks.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-04-09, 11:26 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
problems with 4x4

i can't get my 4x4 to engage, it does not have locking hubs nor does it have push button, but it does have the shifter, when i put it in 4h or 4l the indicator lights come on (4x4) and the front drive shaft is turning but my hubs are not locking in, what is my problem? 2003 f 150 4x4 5.4L V8.

SweetButter1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-07-09, 08:49 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3
Re: problems with 4x4

im not sure and not that good with gears and stuff but it sounds like ur automatic hubs went out or either ur hubs are stripped out.
337fordf150 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome