Question about Instrument cluster - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel Forum for discussion of the Ford F100, F150, F250, F350, Superduty and Diesel trucks.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2006, 03:36   #1 (permalink)
Rustydragon
Guest
 
Posts: n/a
Question about Instrument cluster

I recently bought a 98 F150 and had to replace about 4 of the bulbs in the instrument cluster. After replacing them i plugged the wiring harness's into the cluster and noticed that none of the gauges work. The lights that i replaced worked and it seems that all of the warning lights also work. Is there a fuse that would only effect the gages themselves or could it possibly be the circuit board inside the instrument cluster itself. Any help would be greatly appreciated.

thanx
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-13-2006, 18:03   #2 (permalink)
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Re: Question about Instrument cluster

Sorry this isn't an answer to you question, But i have a 98 xlt with some bulbs out in the instrument cluster and I was debating whether or not I am goin to replace them, other than the gauges being screwed up did you run into any problems?
  Reply With Quote
Old 01-16-2006, 12:30   #3 (permalink)
Rustydragon76
Guest
 
Posts: n/a
Re: Question about Instrument cluster

Actually i was a total noob. The process isn;t very hard just kinda keep in mind what goes where. The bulbs are kind screw locked into the back of the cluster so i used a pair of pliers and very carefully turned the bulb holder. Over all it was a fairly easy process.

BTW...when i pulled my gauge cluster out i accidently pulled the ribbon that carries the signal to the circuit board out of its clip. So i put said ribbon cable back into said clip and it worked......WOO-FREAKIN-HOO!!!
  Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 04:11.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.