Sensor Trouble Has Anyone Been Having Check Engen Light Problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel Forum for discussion of the Ford F100, F150, F250, F350, Superduty and Diesel trucks.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-21-08, 08:39 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Sensor Trouble Has Anyone Been Having Check Engen Light Problems

Need to Know if anyone has been getting codes PO171, PO174 AND PO401

Been haveing trouble with carbon building up in my intake. Has anyone eles been haveing the same trouble with there F150

azford is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-23-08, 04:13 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 21
Re: Sensor Trouble Has Anyone Been Having Check Engen Light Problems

Are you sure you are getting carbon build up in your intake? That would indicate combustion in the intake ... and most likely would be noticeable from the associated fire and explosion(s) (intake backfire?) ...
Crabby is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford F-100 | Ford F-150 | Ford F-250 | Ford F-350 | Ford Super Duty | Ford Diesel


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome