88 escort only runs when throttle is pumped - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Escort | Ford Laser | Ford TX3 | Ford Sierra | Mercury Capri Forum for discussion of the Ford Laser, Ford TX3, Ford Escort, Ford Sierra and Mercury Capri.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-28-09, 04:48 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 1
Question 88 escort only runs when throttle is pumped

I have a 88 escort that I have been trying to get running.
It has been seting for the lst 3 years. I puta a new ingnition module,fuel pump starter and fuel injector in it. I started and was running but would stall when I pressed the gas pedel. After driving it a while it will only start and run when I am pumping the gas pedel. I tesed the TPS and it starts at 4.8v at closed and goes down to 2.8 when open. I believe it is the TPS but am not sure.
Anyone have any other ideas?

Thanks
rickw is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Escort | Ford Laser | Ford TX3 | Ford Sierra | Mercury Capri
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome