EEC codes not being sent... - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Escort | Ford Laser | Ford TX3 | Ford Sierra | Mercury Capri Forum for discussion of the Ford Laser, Ford TX3, Ford Escort, Ford Sierra and Mercury Capri.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 09-27-03, 11:03 PM
cwhard
Guest
 
Posts: n/a
EEC codes not being sent...

Hello,

I have a 1991 Escort with a 1.9L engine. It is a great car. This week I went through some high water with 2-3 inches on the floorboard. The engine died, but I restarted it and got pushed out after (2) minutes. I drove around for the next hour and everything was normal. Now after drying out everything works, but the car will only start being pushed off (standard) in gear. The starter works when hooked direct so it is between the ignition switch and the starter...

Here is the problem: When I attempt to check the trouble codes, I can't get the EEC to send them. Am I doing something wrong??? I have jumpered the ST1 to ST0 with no luck. Also, are these (2) seperate problems or one in the same? I have NO OTHER PROBLEMS with this car.

Please respond with your informed insight...

Thank you,

Tex

 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Escort | Ford Laser | Ford TX3 | Ford Sierra | Mercury Capri


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ford Program Codes Hudson The Pub 13 12-20-04 08:16 AM
Ford Program Codes Hudson The Pub 2 09-25-04 12:22 PM
eec v codes rabbi E-Series Falcons 3 02-01-03 09:45 PM
EEC IV Testing AU1SIXA Australian Falcons 1 04-30-02 07:55 AM
How do I read ECU diagnostic codes? EA S General Tech 2 08-20-01 09:10 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome