Oil Pump Chain in KB Laser broke! ?? WTF?? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Escort | Ford Laser | Ford TX3 | Ford Sierra | Mercury Capri Forum for discussion of the Ford Laser, Ford TX3, Ford Escort, Ford Sierra and Mercury Capri.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-27-09, 03:49 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Oil Pump Chain in KB Laser broke! ?? WTF??

It broke! the cog on the pump assay lost two teeth! that's why I guess it broke!.

question is, besides the wreckers, where do I get another chain? there is no link in it so how do I put it back on? must I remove the timing cover, harmonic balancer and all that jazz?


can I use a similiar sized chain with a link?

that way I can easily attach it. hmmmmm
help much appreciated.

LouJB is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Escort | Ford Laser | Ford TX3 | Ford Sierra | Mercury Capri
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome