cranksensor replacment issue - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Taurus 2008+| Mercury Sable 2008+ | Lincoln MKS | Ford Five Hundred | Mercury Montego Forum for the discussion of the Ford Five Hundred, Mercury Montego, 2008+ models Ford Taurus and Mercury Sable.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-26-08, 09:57 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5
cranksensor replacment issue

i went for emissions and my car gave out the code for the cranksensor, so i went bought a new part and installed it however the car now attempts to start but wont. i dont know why because as far as i know i did everything correctly and it worked fine before i took the old sensor out. any suggestions?

thomas8619 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Taurus 2008+| Mercury Sable 2008+ | Lincoln MKS | Ford Five Hundred | Mercury Montego


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome