Carb issues - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 06-06-10, 09:45 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Jun 2010
Posts: 2
Carb issues

Hello this is my first post.....what I've got is a 1962 Falcon 2 door post with a D0VE 429, stock rebuild, 750 cfm Holley, single feed, vacuum secondaries, Distributor is a later model with Ford electrons and has been recurved. When I get on the gas at half throttle if pulls fine till about 3000 rpm and then starts to miss, I think it seem to run pretty rich and was wondering if anyone can give me an idea what jets I should be running or does it sound more like an ignition problem. Any help would be appreciated
1962BBfalcon is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 06-08-10, 11:34 AM
Registered User
Join Date: Mar 2010
Posts: 7
Re: Carb issues

check your vacuum advance, or your timing could be too far advanced
will cable is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > 429-460 Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome